| Anonimgirl2 a întrebat:

Hei.Am aproape 17 ani si nu am menstruatie si nici sani nu am deloc, cred ca nici nu au inceput sa`mi creasca.Inaltime am cam 1.60 dar sunt foarte slaba. poate 40 kg.Luna trecuta am hotarat sa merg la Endocrinolog si am mers.mi-a dat sa fac analize si ecografie abdominala si pelvina.Lucru pe care l-am facut imediat, dupa multe plimbari am reusit sa merg cu rezultatele la medic iar aceasta mi-a spus sa plec La Parhon la Bucuresti...pentru ca ea nu e sigura de un tratament. Spun ca organele sunt dezvoltate cam normal iar la analize..nu mi s-au dat prea multe detalii! Am sunat si programarea o am pentru Vineri, dar cica imi trebuie alte analize..eu nu mai stiu ce sa cred! Stie cineva cam cat ma poate tine internata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Ia spirulina dupa fiecare masa, o sa te dezvolte si o sa te ingrasi, iti face pofta de mancare, iti regleaza organismul

| LanaDelRayFan a răspuns:

Poi daca nu mananci, normal ca nu te dezvolti! Dormi cel mult 8-9 ore si mananca.Cum adica, la varsta ta, 40 de kg? Eu am 11 ani si am 41 de kg happy

| Anonimgirl2 explică:

Evident ca mananc si nu dorm 8-9 ..chiar si mai mult! Am facut analize de lipsa de calciu si toate cele ..proteine si nu am absolut nimic! Da stiu ca e putin, dar nu stiu de ce.