| aimullah123 a întrebat:

Hei, am auzit ca atunci cand ai apendicita poate sa te doara piciorul. Dar cand te apuca odata te mai lasa durerea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

La apendicită te mai lasă durerea. Dar trebuie să te asiguri că este apendicită, și să nu fie altceva. Oricum ar fi, trebuie să mergi la tratament, pentru că orice problemă de sănătate de felul acesta nu va trece de la sine. Nu este ca o răceală care trece în câteva zile.

| GdX a răspuns:

La apendicita cand te doare cand nu te doare. Daca o dai in peritonita atunci nu te mai lasa durerea si risti sa mori daca nu este operata la timp.

| Savina23 a răspuns:

Eu am avut apendicita si nici nu stiam ce am.Nu ma durea nimic, imi venea doar sa vars, ameteam tare si nu puteam manca.M am internat sambata dupa amiază si duminică dimineata, am fost operata.La fiecare persoana se manifesta diferit.Eu stiam ca de la hernia inghinala te doare si piciorul.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Iti spun eu ce sa faci: te duci urgent la medic! Eu am trecut prin asta si era sa mor. Nici medicii n-au crezut ca mai scap. Si, da. M-a durut piciorul stang. Nici astazi nu m-a lasat.