| crybaby220 a întrebat:

Hei! Am doi ganglioni (sau cel putin asa cred) in partea stanga si dreapta jos, sub maxilar. Peste cateva zile o sa merg la dentist sa imi rezolv cu maselele cariate. In legatura cu acesti ganglioni, ce o sa imi faca? Am auzit ca in cazul ganglionilor a ajuns infectia la os. E adevarat? Daca da, cat de rau o sa doara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Lorena7712 a răspuns:

Ummm... sigur nu ai amigdalita?

| LaylaAnaMaria12 a răspuns:

Buna, am avut aceeasi problema am fost la doctor si mi-a administrat antibiotice (cu seringa)dupa care ganglionul a disparut. Sper ca te-am ajutat! Multa sanatate!

| Andersen2k18 a răspuns:

Ai grija ganglionii is foarte periculosi si se opereaza, si ceea ce ai tu se numeste Adenopatie submandibulara, adica cresterea ganglionilor limfatici si inflamarea lor. Se pot trata cu antibiotice fie ele pe cale orala, fie pe cale injectabila.

| Violleta2022 a răspuns:

Ganglionii inflamati sunt semn de infectie masiva in corp!
Un tratament puternic cu antibiotice, ii va "dezumfla" si odata cu ei, infectia din corp va dispare.