Daca este in cantitati ingrijoratoare si fluxul te obliga sa schimbi schimbi mai mult de un absorbant la 1-2 ore, atunci mergi la medic.
Daca nu schimbi mai mult de un absorbant la 1-2 ore, atunci menstruatia ta este normala si nu ar trebui sa te ingrijoreze, chiar daca poate fi mai abundenta decat inainte.
Pentru ca am vazut ca ai mentionat ca sangele devine maro, vreau sa spun ca acest lucru nu ar trebui sa te sperie, sangele maro fiind doar sange oxidat. Oxidarea poate avea loc atat datorita timpului dar si sub influenta anumitor agenti chimici prezenti in ovule si medicamente.
Sper sa te simti mai bine si sa te fi linistit.
Multa sanatate!
Da, scrie pe el că e antibiotic...și ovulele sunt tot antibiotice
La primul lucru la care ma gandesc: nu ar putea fi menstruatia?
In niciun caz nu este recomandat sa intrerupi tratamentul, pentru ca medicamentele enumerate nu provoaca sangerari uterine anormale.Tratamentul se ia neintrerupt, mai ales atunci cand vorbim de antibiotic.
In cazul in care nu este menstruatia si este vorba de o metroragie, cel mai probabil a fost cauzata de problemele pe care le ai la nivelul aparatului reproducator.Mergi la medic maine daca este atat de ingrijoratoare sangerarea pe care o prezinti.
Și eu m-am gândit că ar putea fienstruatia ...deoarece luna trecuta a venit pe 4... și exista o posibilitate, de aceea nu am întrerupt tratamentul
Daca este in cantitati ingrijoratoare si fluxul te obliga sa schimbi schimbi mai mult de un absorbant la 1-2 ore, atunci mergi la medic.
Daca nu schimbi mai mult de un absorbant la 1-2 ore, atunci menstruatia ta este normala si nu ar trebui sa te ingrijoreze, chiar daca poate fi mai abundenta decat inainte.
Pentru ca am vazut ca ai mentionat ca sangele devine maro, vreau sa spun ca acest lucru nu ar trebui sa te sperie, sangele maro fiind doar sange oxidat. Oxidarea poate avea loc atat datorita timpului dar si sub influenta anumitor agenti chimici prezenti in ovule si medicamente.
Sper sa te simti mai bine si sa te fi linistit.
Multa sanatate!
Însangerarea este probabil un efect secundar al antibioticul sau supozitorului, scrie pe prospect efectele secundare, nu mai lua madicamentele și contactează un medic cât mai repede, dacă este nevoie poți merge la spital în caz de urgență.
Stau la o ora de spital și deja am luat toate medicamentele și sangerez abundent, iar după câteva secunde ...culoarea sângelui devine maro
Atunci nu mai lua madicamentele și sună medicul pentru informații suplimentare.