| VictoriaJess a întrebat:

Hei. Am fost ieri la dentist cu o durere mare de masea. A spus ca trebuie sa imi scoata nervul. Mi-a umblat cu niste ace pe 3 canale si dupa mi a pus pastă verde. Si a spus sa ma duc peste o săptămână sa mi-l scoata. As vrea sa stiu daca doare scoaterea nervului si ce mai face cu ce mai umbla acolo? Va rog sa imi spune-ti sincer dca va durea. Dau fundaa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| UnPisic a răspuns:

Am avut si eu o problema ca asta, si cand mi-a pus acea pasta peste putina vreme a inceput sa ma doara de nu mai stiam ce era cu mine. Daca e la fel in cazul tau, cand te vei intoarce la el nu va durea sa iti scoata nervul pentru ca va fi deja mort. Dar daca nu, atunci iti va face anestezie si n-o sa doara.

1 răspuns:
| Blacky6 a răspuns:

Fi fara griji am trecut si eu prin astea (si chiar mai mult) nu trebuie sa-ti fie frica de dentist..nu ai de ce.