| Roseey a întrebat:

Hei.
Am fost ieri la urgente din cauza ca ma durea rau urechea.Acolo am fost "consultata" *s-a uitat putin si mi-a spus ce presupune ca am* si doamna doctor a constatat ca mi s-a spart un furuncul in ureche.
Doar maine/poimaine ma poate primi doctorul de la O.R.L dar totusi...as vrea sa ma informez putin
Ce se intampla daca mi s-a spart acest furuncul? E prea tarziu sa merg poimaine la O.R.L? Cum ar trebui sa am grija de ureche? adica...am voie sa introduc ceva in ea? am voie sa ma spal in ea?
Va rog ajutati-ma.
*nu vreau chestii copiate de pe net!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Singura ta soluţie este ORL-istul.
Te pup!

| IlincaToma a răspuns:

Nu ai voie sa faci nimic, faptul ca s-a spart este un lucru bun pentru ca nu te mai doare asa tare! ORL-istul i-ti va prescrie tratamentul, nu se va intampla nimic pana ajungi la ORL, stai linistita!

| Azµre a răspuns:

Evită atingerea ei, până ajungi la medic! În rest n-ai ce face!