Pe zonele care s-a luat poti sa dai cu OXIMED, este un spray de la farmacie ce este utilizat pentru arsuri, dar totodata ajuta si la regenerarea rapida a pielii.
Nu vei ramane cu nicio cicatrice!
Asa suntem noi astia cu pielea alba. Eu am stat o ora si m-am ales cu arsuri de toata frumusetea. M-a ajutat un unguent pentru arsuri (cred ca orice unguent pentru arsuri e bun). Mi-a trecut in aprox o saptamana, deci ai rabdare si da-ti in continuare cu crema.
Ai facut o mare greseala cu scrubul cat pielea era inca sensibila, nu isi avea rostul. Se va vindeca si va arata uniform bronzul daca ai stat la soare pe ambele parti.
Cicatrici nu are de ce sa iti ramana.
Si data viitoare cand mai vrei sa faci plaja neaparat sa folosesti crema de protectie solara.
Pfff... Si eu sunt la fel. Aveam pielea deschisa la culoare si am stat ore bune in soare si in apa sarata. Am purtat maieu cand am ajuns acasa si mi s-a frecat de umeri, acum am la fel, doua urme de piele decojita.
Da, isi va reveni pielea si nu vei vedea diferente foarte mari, dar pe viitor hai sa folosim o crema si sa nu stam chiar asa mult in soare, sa nu dezvoltam probleme.
Sanatate si numai bine! Mai stai cu tricoul pe tine cateva zile, sa nu se vada urmele, fratele meu de suferinta. )