Mi se pare chiar bine....soramii I.a pus un aparat multifunctional, avand aceeasi problem a CA si tine SI a dat 140 de milioane
Normal, are dreptate.
Si ce? 80 milioane?
Eu știam ca aparatul fix, e mai scump, sa ma duc spre absurd la 30 milioane
Iar cel mobil, eu știam undeva la 6-8 milioane.
Poate ai înțeles greșit, si a fruntea zică 800 lei, si nu 8000 lei.
Aparat fix metalic am gasit la o clinica cu 2000 lei. Si nu am inteles gresit, e aparat de ultima generatie, mobil, insa nu e ca si cel ce se pune la copii.Si e aprox. 2000 de euro( 80 de milioane).
Da,cel fix, am găsit si eu la 24 milioane.
Iar cel mobil nu se pune doar la copii, si pe acesta eu l am găsit in jur de 4-8 milioane
Da,aparatul mobil clasic care se pune la copii cam pretul asta il are. insa cel de ultima generatie care e si pentru adulti e 2000 euro.
Buna! Stiu ca postarea e mai veche, dar avand in vedere ultima ta intrebare deduc ca nu ai rezolvat inca problema. Exista intr-adevar niste aparate mobile care pot corecta defectele chiar si in cazul adultilor. E posibil sa fie vorba despre cel cu gutiere. E scump si pentru ca e noutate, dar si pentru ca sunt foarte putini medici care au dreptul de a folosi tehnica respectiva.
Altfel, aparatul fix metalic este foarte eficient, iar daca ai si alte defecte de muscatura, un ortodont bun iti poate gasi un plan de tratament care sa iti corecteze in totalitate dantura. Cat despre smalt, daca se considera ca dintii tai pot suferi din cauza brecketilor, ti se pot face fluorizari/remineralizari periodice ca sa iti pastrezi sanatatea dintisorilor. Multi pacienti duc la capat un tratament ortodontic si nu se plang ca le-a fost afectat smaltul.