| Radandam a întrebat:

Hei! Am nevoie de ajutor! Este posibil ca dupa 47-48 de ore,de cand cred eu ca as avea ceva in gat,sa dau in soc anafilactic? E posibil sa am un corp strain,ori o albina,e posibil sa dau in soc anafilactic? Credeti ca daca era ceva urgent, o pățeam in primele ore si ajungeam la spital?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

NU e posibil.
Socul anafilactic se produce in cateva minute, nu in cateva zile.
O albina s-ar vedea cand iti casti gura-

Poate ca ai fost intepat de vreo albina, iar asta poate lasa o umflatura de cateva zile in urma ei, pana la vindecare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Hai ca acusi pierzi numarul de ore... sa nu uiti sa intreb la 100 ore

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Aoleeu, a murit săraca albină?

| Wr3nch a răspuns:

Daca era sa faci soc de la albina il faceai in primele minute cabron.

| WhiteLife a răspuns:

Daca chiar esti atat de interesat de raspuns, de ce nu mergi la spital sau sa suni la medicul de familie? Pentru ca orice si oricate raspunsuri ai primi aici nu esti multumit de ele.

| johnnny123 a răspuns (pentru WhiteLife):

Nu este interesat de raspunsuri. Este interesat doar sa foloseasca TPU pe post de supapa pentru presiunea pe care si-o auto-provoaca in creierul ala mic si fragil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ai tu se numeste ipohondrie, bolnav inchipuit.
https://dexonline.ro/definitie/ipohondrie

| AnonimMareMareMare a răspuns:

In 48 de ore nu, insa peste 60-70 de zile, s-ar putea sa se ridice albina din stomac inapoi in gat, intepandu-te pentru ca nu i-a placut cu ce ai hranit-o cât timp a stat la tine in burta. Deci, ai grija ce mananci daca nu vrei sa se supere pe tine si sa te dovedeasca.