Întrebare recomandată | stefy_6374 a întrebat:

Hei...am nevoie de ajutor. Mama prietenei mele are cancer. Din cauza asta prietena mea sufera si e serioasa mereu; nu mai e aceeasi persoana de mai demult, dinainte sa afle...vestea. Eu stiu ca ea ma vede ca pe singura ei prietena careia poate sa-i spuna tot, dar eu raman fara cuvinte cand vorbim! As vrea sa stiu sa recunosc ce stare sufleteasca are, doar dupa semnele corpului :pozitia mainilor, ochii sau ceva in genul. Va rog sa ma ajutati.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| morningstar a răspuns:

Nu este nimic rau daca nu stii ce sa ii spui. Important este sa te dovedesti a fi prietena ei pana la capat. Incurajeaz-o sa iti vorbeasca despre ceea ce simte. Uneori, o prietenie dovedita conteaza mai mult decat o mie de cuvinte!

4 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Spune-i sa aiba incredere in medici si sa n-o supere.

| giony54 a răspuns:

Daca zici ca esti prietena nu mai cauta sa o judeci pentru ca sufera prea mult ca sa mai fie atenta la tine, asa ca ajut-o scotand-o din aceste ganduri, fi buna ascultatoare si cauta sa schimbi discutia de la problemele ei la alte lucruri care le aveti in comun si nu va inchideti in casa trebuie sa socializati.

| ColdBreeze a răspuns:

Faceti lucruri care va plac amandurora.Iesiti in oras, mergeti la film..petreceti-va timpul impreuna...sa uite de acest gand si sa vada ca ii esti alaturi.happy

| SergiuBota a răspuns:

Spune-i sa nu mai fie trista si sa lase balta supararea asta e soarta si trebuie sa treaca mai departe ea nu prea intelege cum sunt lucrurile spune-i sa aiba incredere in doctori si sa fii alaturi de ea tot timpul