Incearca Regimul Medical Scarsdale, dar tb tinut la litera. Nu va fi doar grasime ce slabesti, va fi si apa, dar sustine ca tinut exact slabesti pana la 9kg in 2 sapt. Este un regim medical, deci destul de sanatos. Incearca-l! E pe net!
Buna
Daca nu lucrezi ceea ce trebuie la sala, tot degeaba.
mai bine ai alerga/ai face abdomene/o dieta sanatoasa si multa apa.
O seara buna
Sa inteleg ca tu acum asa peste noapte te ai hotarat sa slabesti tone, cam cat ai mancat tu toata iarna pana ai pleznit si pana ti au fluierat urechile, daca aveai iubit poate numai plangeai
Ce as da sa fiu si eu mai grasuta...s-a facut un studiu, femeile cu cateva kilograme in plus sunt mai frumoase, daca nu slabesti cu sala, nu mai incerca cu cure doar pentru ca te duci la plaje, lumea aia te vede o data si dupa aceea niciodata, nu sta sa zica : " vai ce colocei avea aia"
Oricum, ideea e ca eu m-am apucat de sala de mai demult, dinainte sa aflu ca plec in acea tara.
Nu merg lucrurile chiar asa... in timp scurt. "Prostioare" cu deshidratarea pot sa iti faca mai mult rau decat bine. Daca tu te simti bine in pielea ta atunci e bine si parerea altora nu conteaza.