| MyWorld a întrebat:

Hei! Am nevoie de sfatul oricaruia dintre voi. De foarte mult timp, cred ca de acum 6 ani sau chiar mai mult am o problema cu ochiul stang in sensul ca vad in ceata cu el, iar asta nu este doar ceva temporar, este permanent. Mai nou din cand in cand, mai ales atunci cand citesc din carti sau de pe PC, imi scapa ochii pentru o fractiune de secunda, iar apoi ochii revin inapoi, ceea ce cred ca e o problema a muschilor extrinseci. Iar de obicei dupa ce ma trezesc din somn, vad in ceata pentru cateva minute ( nu mai mult de 5 minute ). Intrebarea mea este : Ar putea fi oricare dintre acestea un simptom pentru vreo boala a ochilor? Multumesc Anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

De ce nu inlaturi orice dubiu, ducandu-te la un oftalmolog? Si eu am avut probleme, dar am fost si cu gimnastica medicala mi-am revenit.Ma durea capul dupa ce citeam prea mult si vedeam uneori in ceata, dar nu mai am probleme acum.

| KellyGreen a răspuns:

Cred ca ai strabism. E foarte grava aceasta bola daca nu te duci la oftarmolog. Chiar daca poate acum zici ca iti scapa ochii o fractiune de secunda, poate exista un strabism foarte dezvoltat. E un simptom al strabismului si faptul ca nu mai vezi asa bine. Iti spun sa te duci la oftarmolog cat de repede poti, pentru. ca daca chiar ai strabism, deja e foarte mult 6 ani de cand ai problema asta, dar macar du'te macar sa iti poti salva vederea, sa nu ajungi sa nu mai ai veder in spatiu, vedere dubla sau sa nu mai poti vedea deloc. Am o prietena cu aceeasi problema ca tine, la ea era si mai putin evidenta, si acum dupa ce a stat cu problema asta o perioada de 4 ani, a ajuns sa nu isi mai poata folosii ochiul drept.

| Fiorella18 a răspuns:

O problema sigur este, poate nu grava dar daca nu mergi la doctor s-ar putea sa se agraveze in timp. Cel mai bine e sa mergi la un oftalmolog, trebuie sa fie vreun tratament pentru asta.