De ce nu inlaturi orice dubiu, ducandu-te la un oftalmolog? Si eu am avut probleme, dar am fost si cu gimnastica medicala mi-am revenit.Ma durea capul dupa ce citeam prea mult si vedeam uneori in ceata, dar nu mai am probleme acum.
Cred ca ai strabism. E foarte grava aceasta bola daca nu te duci la oftarmolog. Chiar daca poate acum zici ca iti scapa ochii o fractiune de secunda, poate exista un strabism foarte dezvoltat. E un simptom al strabismului si faptul ca nu mai vezi asa bine. Iti spun sa te duci la oftarmolog cat de repede poti, pentru. ca daca chiar ai strabism, deja e foarte mult 6 ani de cand ai problema asta, dar macar du'te macar sa iti poti salva vederea, sa nu ajungi sa nu mai ai veder in spatiu, vedere dubla sau sa nu mai poti vedea deloc. Am o prietena cu aceeasi problema ca tine, la ea era si mai putin evidenta, si acum dupa ce a stat cu problema asta o perioada de 4 ani, a ajuns sa nu isi mai poata folosii ochiul drept.
O problema sigur este, poate nu grava dar daca nu mergi la doctor s-ar putea sa se agraveze in timp. Cel mai bine e sa mergi la un oftalmolog, trebuie sa fie vreun tratament pentru asta.
FCatalinf întreabă: