| Anailyn a întrebat:

Hei! Am nevoie de sfatul vostru fetelor. In ultimii ani am pus ceva kilograme de care nu sunt tocmai mandra, iar de cateva luni m-am apucat de sala, pentru ca nu as vrea sa imi imbolnavesc corpul de tot feluri de diete. Eu una nu cred in astfel de "minuni", dar m-am gandit sa evit cateva alimente care as vrea sa le evit si sa stiu cat sunt de periculoase organismului. Astept parerile voastre si cateva idei de sporturi care m-ar ajuta si sa ma simt bine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Nu manca fast food, paine, patiserie, prajeli, dulciuri, sucuri, alcool, grasimi adica mananca legume fierte, la aburi sau proaspete, fructe, carne slaba (pui, peste) la gratar si fiarta, mananca oua fierte, dimineata mai poti si o omleta simpla, lactate slabe, cereale integrale, seminte, nuci si bea suficienta apa si garantat o sa slabesti fara sa ai practic o dieta, daca faci si sport, sa zicem de 3 ori pe saptamana, bineinteles ca mai des nu strica intr-o luna sigur slabesti acuma nu 10 kg dar 4 probabil.
Poti merge la alergat prin parc, cu bicicleta, cu rolele, mergi la inot la bazin, poti si la sala, la baschet, tenis orice si daca chiar n-ai chef intr-o zi iesi seara la o plimbare mai alerta juma de ora.

1 răspuns:
| LadyMelian a răspuns:

Esti de apreciat ca te gandesti la sanatatea corpului tau.Multe fete nu fac asta.
Iti recomand sa te feresti de mancarurile procesate (dulciurile - mai bine o prajitura facuta in casa cand iti este pofta, mancarea fastfood, bauturile acidulate, mezelurile, mancarurile instant). Consuma multe fructe (fierte sau crude), legume, carne de vita/pui/curcan, peste, bea multa apa.Consuma si lactate dar e de preferat sa eviti branzeturile cat esti la cura pentru ca au un aport mare de grasimi.Bea zilnic cate un pahar de lapte si mananca iaurturi dietetice.