| Diana240796 a întrebat:

HEI! am nevoie urgent de niste raspunsuri.Sora mea a luat o pastila care nare voie sa fie in organismul ei. spuneti-mi cum sa o fac sa vomite, infara sai bag degetele pe gat. va rog e urgent. FUNDA

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Spune-i sa-si bage periuta de dinti pe gat, fa-i scarba sau du'o la urgente.
Bye!

11 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Suna la TOXAPEL --- este un serviciu telefonic de urgenta pentru acordarea primului ajutor( apelare 24 din 24 ore de pe intreg teritoriul tarii)--- te invata ei pas cu pas ce sa faci! Ai numarul aici : http://spitaluldecopii.ro/toxapel/

| BGDs a răspuns:

Ce pastila a luat? De obicei de la o pastila nu se intampla nimic. Da-mi rasp pe privat ca nu ma uit aici

| MMihai a răspuns:

Să bea 1-2 litrii de apă și apoi cu măna curată--bine spălată-- bagă 2 degete în gât și vomită!
Poți să suni și la 112 și să le explici despre ce este vorba și ei îți fac legătura cu un medic și te poți consulta cu ăla și asta îți și recomand să faci, că este cel mai corect!
Deci tu nu soliciți o salvare ci un sfat și pentru asta nu au de ce să te sancționeze!
Nu știu ce vârstă are sora ta și nici despre ce medicament este vorba dar ei pot să îți dea un sfat mai util și mai avizat!

| MMihai a răspuns:

Sună la spitalul de copii
http://spitaluldecopii.ro/toxapel/
ai nr acolo
Numerele la care specialiştii serviciului TOXAPEL vă stau la dispoziţie 24 de ore din 24 sunt : - (021) 210.61.83
- (021) 210.62.82
sau la salvare 112
și explică-le despre ce este vorba!
Cred că așa este cel mai bine, dar faci asta urgent!

| ZoeyMe a răspuns:

Pune-i un film cu unu care vomita si zi sa-si bage periuta de dinti in gat.

| Scândură a răspuns:

Buna! Pff, greu. Trebuie sa ii provoci scarba sau sa-si bage ea periuta de dinti pe gat.
Bafta!

| Laura a răspuns:

E doar o pastilă.

| Michaela89 a răspuns:

Da-i sa manance ceva ce nu-i place, ce uraste.

| Andrei94_5607 a răspuns:

Sa ia un laxativ sau sa bea o cana cu apa foarte sarata. Dar nu stiu daca ii va face bine a doua metoda.

| alesia09 a răspuns:

Dai ceva scarbos sa manance ca poate vomita de la acel aliment si vomitta si pastila