Am mai spus-o si voi tot continua sa o mai spun: Nicio zi la piscina si nicio vacanta nu merita sa iti dai peste cap corpul!
Nu exista din cate stiu si nici nu iti recomand sa iei pastile sau sa incerci alte nebunii. Cine stie cu ce probleme te trezesti dupa.
Incearca ob-urile. Exista si ob-uri mini care sunt foarte micute si nici nu le vei simti. Se schimba o data la 4 ore. Daca ai ceva mai abundent atunci poti schimba din 2 in 2 ore. Sunt si tampoane cu diferite nivele de absorbtie, exact ca la absorbante. Prima data o sa fie putin ciudat si inconfortabil, dar te vei obisnui si nici nu le vei mai simti. Nu te poti dezvirgina cu ele, nu te dor, si sunt chiar comode, vei vedea. Le poti folosi linistita.
Si fac o mica paranteza: Tampoanele si absorbantele nu sunt aceeasi chestie. Tampoanele se introduc in vagin, adica ob-urile, si absorbantele sunt cele de care stiu tot poporul si pe care le folosim majoritatea femeilor.
Distractie placuta si la multi ani in avans!
Oh, iti multumesc din suflet ❤
Nu ai pentru ce
Joaca cu hormonii este periculoasă. Foloseste tampoane interne gen OB, nu pătesti nimic de la ele!
Nu stiu daca exista medicamente!
Da mai bine, cum ziceau si ceilalti, nu folosi medicamente.