Nu sunt pastile de slabit pentru copii de 12 ani. Nici o pastila din lume nu tine loc de vointa si exercitiu fizic.
Nu sunt pastile de slabit pentru copii, iar ca sa te opresti din dulciuri nu ai nevoie de pastile, ci de vointa. Sa stii ca si pastilele de slabit nu au nici un efect fara vointa. Nu mai cumpara cola, dulciuri si fast food si nu ai nevoie de pastile. Faci economie de 2 ori, pe prafu asta merita.
La varsta ta, singura pastila eficace trebuie sa fie AUTOCONTROLUL si vointa! nu e voie sa foflosesti tratamente pentru slabit la anii tai!
Cel mai bine ar fi sa le spui parintilor acest lucru. Pastilele de slabit sunt considerate suplimente care trebuies combinate cu un regim alimentar si unul fizic si nu singure.
Eu iti sugerez sa nu iei pastile de la varsta asta ...si eu am 12 ani si nu iau pastile de slabit chiar daca sunt putin plinuta de aceea m-am apucat de un sport am inceput o dieta speciala cu mai putina paine, tot ce este posibil.eu iti sugerez sa iti creezi propria dieta pentru o sa ai incredere in ea
anonim_4396 întreabă: