Da,ai nevoie de calciu.Si calciu nu se administreaza vara [pe caldura] de regula, pentru ca exista posibilitatea sa nu ti-l asimileze corpul.
Ai putea face si niste analize, sa stii ce si cum.
Parul de la zona tamplelor in sus cade din cauza stresului.
incearca si dormi minim 7:30 h /noapte[nu de la 1-9] si o sa vezi ca durerile de cap vor inceta.
Da..Calciu! Du'te mai bine la doctor. Si eu am patit la fel.O sa iti dea niste pastile mari, rotunde care se dizolva in apa c un gust foarte bun. O sa iti treaca imediat! In mai putin de o saptamana! Funda?
P.S-Insanatosire Grabnica!:*
Sindromul premenstrual poate fi de vina pentru durerile de cap si tulburarile digestive periodice.
Daca iti cade prea mult par, probabil ca ai deficit de vitamine si minerale. Poti lua Revalid, 3 cp/zi timp de 3 luni (e un complex de vitamine special conceput pentru sanatatea parului).
Poti face si un set de analize uzuale sa vezi care e situatia, nu strica un control.
Eu cred ca tu te afli intr-o stare de deshidratare! Si cel mai bine ar fi sa consulti un medic de la Un spital de infectioasedin orasul tau! Si cine stie, poate ai toxie infectie alimenatra care se trateaza numai cu 6 perfuzii(2 pe zi)!
Mult noroc:-H
Pai ia Nurofen tatal meu e medic si acum imi spune informati pe bune nu mint Ia 1 capsula Nurofen cu apa, si manancca nu sta flamanda cati trece Sii mai ia si branza lactate ca daca nu ai calciu stai in perfuzii! Funda?