| Diana240796 a întrebat:

Hei.Am o mica problema.inainte mi se intampla rar insa acum se intampla foarte des.Cand ma ridic in picioare ametesc asa brusc si pentru o secunda mi se face negru in fata ochilor apoi dureaza cateva secunde pana mi se restabileste vederea. Ce ar putea fi? multumesc. dau funda si voturi.Va rog ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Buna! Problemele tale se pot datora fie unei hipotensiuni ortostatice (scaderea presiunii arteriale la ridicarea in picioare), fie unei anemii. Ar fi bine sa mergi la un medic pentru investigatii. Multa sanatate! http://www.i-medic.ro/boli/hipotensiunea-arteriala

5 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

Iti scade tensiunea cand te ridici in picioare brusc. E normal sa se intample asta, mai ales daca ai tensiunea mai mica de obicei

| s4a a răspuns:

E posibil sa suferi de anemie (deficit de fier) cauzata de o alimentatie proasta sau un exces de calciu.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Si mie mi se intampla, si port ochelari.
La doctor nu merg...
Cred ca e de la faptul ca nu mananc fructe si legume
chiar mai deloc.
thinking
Cola in fiecare ziioh go on

| annkaa a răspuns:

Poate ai nevoie de ochelari de vedere, cel mai bine du-te si consulta un doctor :*te pup

| ZZG a răspuns:

Si eu am aceeasi problema.am palpitatii,stari de lesin, cad din picioare, mi se incetoseaza privirea.nu mananci.incearca sa manaci mai multe fructe si legume si incearca sa nu pui chiar toate problemele la suflet, probabil esti o persoana mai sensibila, ai suferit un soc in ultima vreme si ti-ai dereglat organismul.incearca sa fii cat mai relaxata,mananca sanatos si nu te infometa, orice ai face.a, si bea cel putin 2 litri de apa pe zi, stiu ca auzi de inshpe mii de ori asta la televizor, dar chiar e important.
te pup.