Buna! Problemele tale se pot datora fie unei hipotensiuni ortostatice (scaderea presiunii arteriale la ridicarea in picioare), fie unei anemii. Ar fi bine sa mergi la un medic pentru investigatii. Multa sanatate! http://www.i-medic.ro/boli/hipotensiunea-arteriala
Iti scade tensiunea cand te ridici in picioare brusc. E normal sa se intample asta, mai ales daca ai tensiunea mai mica de obicei
E posibil sa suferi de anemie (deficit de fier) cauzata de o alimentatie proasta sau un exces de calciu.
Si mie mi se intampla, si port ochelari.
La doctor nu merg...
Cred ca e de la faptul ca nu mananc fructe si legume
chiar mai deloc.
Cola in fiecare zii
Poate ai nevoie de ochelari de vedere, cel mai bine du-te si consulta un doctor :*te pup
Si eu am aceeasi problema.am palpitatii,stari de lesin, cad din picioare, mi se incetoseaza privirea.nu mananci.incearca sa manaci mai multe fructe si legume si incearca sa nu pui chiar toate problemele la suflet, probabil esti o persoana mai sensibila, ai suferit un soc in ultima vreme si ti-ai dereglat organismul.incearca sa fii cat mai relaxata,mananca sanatos si nu te infometa, orice ai face.a, si bea cel putin 2 litri de apa pe zi, stiu ca auzi de inshpe mii de ori asta la televizor, dar chiar e important.
te pup.
Deeaandreea9156 întreabă: