anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei
Am o problemă. Am fost la toaletă și după ce mi-am terminat treburile m-am uitat din instinct in veceu și am văzut că apa e cam roșiatică. Am crezut că mi-a venit menstruația,dar când m-am șters nu era nimic roșu pe hârtie.
Am ceva grav sau mă îngrijorez degeaba? Va rog răspunsuri cat mai repede, sunt foarte îngrijorată! Apropo am 12 ani și nu am mai avut menstruație niciodată.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andredrei a răspuns:

E posibil sa fie inceputul menstruatiei. Nu cred ca ai de ce sa iti fsci griji daca nu ai avut contacte sexuale

| Ofataobisnuita1103 a răspuns (pentru Andredrei):

Da probabil mă îngrijorez degeaba. Acum mi-am pus lenjerie intima alba să vad dacă îmi va veni și mâine dimineață o să mă uit. Mulțumesc pentru răspuns!

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru Ofataobisnuita1103):

Cel mai bine e sa mergi la medicul de familie si iti va explica in detaliu simptomele pe care le ai, asa e cel mai bine pentru tine.

5 răspunsuri:
| Cristiana_Acojocaritei_1993 a răspuns:

Daca sunt urme de sange in urina, ai o afectiune la sistem ul urinar. Rinichi vezica. Raceala, pietre etc. Daca nu e menstruatia, fa analize la urina.

| Ofataobisnuita1103 a răspuns (pentru Cristiana_Acojocaritei_1993):

Cand urinez nu e nici o problema. Urina mea are o culoare normala, iar ieri după ce am văzut apa roșie m-am speriat foarte tare așa că nu am terminat tot ce aveam de făcut și m-am mai dus mai târziu și nu sunt urme de sânge nici în fecale.
Aseară mi-am pus o pereche de lenjerie intima alba, dar azi dimineață nu aveam nimic. Lenjeria era curată. Acum o să mai aștept să văd ce se mai întâmplă.

| Cristiana_Acojocaritei_1993 a răspuns (pentru Ofataobisnuita1103):

Poate ai facut un efort mai mare zilele astea... Sunt mai multe cauze. Daca nu esti ok, mergi totusi si fa analize la urina. Asa stii cel mai Sigur. Si de la sfecla Rosie sau fructe rosii mai poti "colora" urina.