E posibil sa fie inceputul menstruatiei. Nu cred ca ai de ce sa iti fsci griji daca nu ai avut contacte sexuale
Da probabil mă îngrijorez degeaba. Acum mi-am pus lenjerie intima alba să vad dacă îmi va veni și mâine dimineață o să mă uit. Mulțumesc pentru răspuns!
Cel mai bine e sa mergi la medicul de familie si iti va explica in detaliu simptomele pe care le ai, asa e cel mai bine pentru tine.
Daca sunt urme de sange in urina, ai o afectiune la sistem ul urinar. Rinichi vezica. Raceala, pietre etc. Daca nu e menstruatia, fa analize la urina.
Cand urinez nu e nici o problema. Urina mea are o culoare normala, iar ieri după ce am văzut apa roșie m-am speriat foarte tare așa că nu am terminat tot ce aveam de făcut și m-am mai dus mai târziu și nu sunt urme de sânge nici în fecale.
Aseară mi-am pus o pereche de lenjerie intima alba, dar azi dimineață nu aveam nimic. Lenjeria era curată. Acum o să mai aștept să văd ce se mai întâmplă.
Poate ai facut un efort mai mare zilele astea... Sunt mai multe cauze. Daca nu esti ok, mergi totusi si fa analize la urina. Asa stii cel mai Sigur. Si de la sfecla Rosie sau fructe rosii mai poti "colora" urina.