| Mincamirunamic a întrebat:

Hei! Am o problema cu furunculi. Acum un an mi-a apărut primul și am luat antibiotic, dar nu a mers și mi-am facut antibiograma și mi-a dat un antibiotic dupa acea antibiograma. Nu a mai apărut timp de 8-9 luni și acum in Decembrie mi-a apărut iar. Am luat antibiotic, dar dupa o săptămâna iar au revenit, din Februarie îmi apar încontinuu și nu mai rezist, am numai semne. Am fost la dermatolog și mi-a zis sa iau niște pastile pentru a-mi întări imunitatea, dar vad ca tot nu merge. Stiu ca exista un vaccin special pentru asa ceva, dar acum nu se mai face pentru ca s-a inchis sediul unde se facea(asa mi-a explicat doctorița). Chiar nu stiu ce sa fac și sunt foarte speriata și m-am saturat sa fiu plina de semne și dor foarte tare. Dacă stie cineva ce as putea face? E urgent.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Post.
Nu post religios ci terapeutic.
Acesta crește imunitatea. Antibioticul o distruge.

| Iunix a răspuns:

Le înțepi în vârf cu un ac foarte ascuțit ( ace dr la farmacie pentru aparatele de veroficat glicemia de ex.) După aceea apeşi uşor şi te ştergi cu un şervețel înmuiat în spirt.

| Iote a răspuns:

Nu semnele trebuie sa te ingrijoreze, ci faptul ca faci furuncule. Asta inseamna o infectie in organism. Lasa dermatologul care nu stie sa trateze decat "pete, semne" si du-te la endocrinolog. El va depista cauza furunculelor si o va trata.

| marinaru777 a răspuns:

Cu Zinnat de 500 mg.Eu asa am scapat.Am luat 2 zile.