| papushica1727 a întrebat:

Hei! Am o problema cu o masea.Cam de jumatate de an mi-am plombat-o si am scos si nervul.Dar acum ma doare tare.Nu pot manca nimic fiindca daca o ating ma doare ingrozitor.Maseaua nu este cariata.Va rog mult ajutatima. Daca ma voi duce la acelasi dentist si imi va scoate plomba si va controla si imi va pune alta voi plati din nou? Va rog ajutatima cu durerea maselei si raspundeti la intrebare cu pretul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lily15 a răspuns:

Aulin 7, 5 lei e foarte bun. in nici 10 minute iti trece durerea

2 răspunsuri:
| soby47 a răspuns:

Asa patesc si eu! nerv scos, plombat tot (cu portelan sau nu stiu ce, oricum a costat mult ) si de obicei, toamna/primavara, asa la un timp ma doare de mor apoi intr-o saptamana imi trece laughing ce ciudat e corpul uman. Incep sa ma gandesc daca nu cumva ginfia e de vina...

| domandaniel a răspuns:

Spre deosebire de mine am pus o plombă cu tarif gratis, nu glumesc!
Asta a fost acum 3 ani.O am și acum, am și spart-o puțin, când am mâncat niște bomboane tari, și e intactă..nu mă doare nu nimic.

Spre deosebire de alții care au dat bani să o pună și le-a picat la câteva săptămâni...

Logic nu ar trebui să te mai doară atâta timp cât nervul e scos...