| aimullah123 a întrebat:

Hei!
Am o problema. Iau un antibiotic Tavanic 500mg si ier am luat a 5-a oara. Problema e ca mi-a aparut in gura pe cerul gurii si pe limba alb si am si o problema genitala acum. Mi s-a umflat capul penisului, ma mananca si urinez des. Ce trebuie sa fac? Mai am de luat de 5 ori antibiotic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Savina23 a răspuns:

Ai facut candida in gura de la antibiotic.Trebuie sa iti iei glicerina boraxata si sa ti dai pe limba cu un tifon curat, cu glicerina pana se curata.Jos,aceeasi problema tot de la antibiotic, cred ca iti trebuie crema canesten(merge si la fete si la baieti), te dai cu ea, o sa ti treaca.Din pastile mai ia doar 2zile, iti ajung 7zile. Daca nu trece, mergi la dr familie.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi imediat la medic.

| IRINACRETU a răspuns:

Bună ziua, numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Tavanic, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus. Va multumesc!

| aimullah123 explică (pentru IRINACRETU):

Va spun aici reactiile adverse.
Am avut greata, reflux, senzatie de arsura la stomac.
Am anxietate si am avut mai multe stari de panica decat inainte si inca mai am.
Am fost la medic si mi-a zis ca am facut candidoza bucala si genitala de la el.
Doar atat am avut euwinking
L-am luat numai 6 zile din 10.
Am observat ca daca il iau la 5 minute dupa ce mananc nu mai am greata.
Si odata cu antibioticul am luat doar protectie pentru ficat fara probiotice sau altceva care protejeaza stomacul.
Cel mai rau m-au deranjat starile de panica.

| IRINACRETU a răspuns:

Numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Tavanic, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus. Va multumesc!

| IRINACRETU a răspuns:

Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns. Totusi, rugamintea mea este sa imi transmiteti aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact (adresa de mail) pentru a va putea contacta compania producatoare a medicamentului Tavanic. Va multumesc!