Întrebare recomandată | greenlove a întrebat:

Hei, am o problema. Joia viitoare merg in excursie la mare si vreau sa arat cat mai bine in costum de baie, iar momentan asta e imposibil. Vreau sa slabesc vreo 5 kilograme ca sa ajung la greutatea la care imi sta bine, stiti cumva vreo reteta pe care as putea sa o urmez? tin sa apreciez ca eu postesc acum. Cel mai bun sfat, sau reteta, sau dieta, dau fund si cat mai rapid :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU poţi slăbi 5 kg într-o săptămână!
Poate într-o lună ( dacă ai "noroc" )...

NU se ţin diete ( de nici un fel ), ci se face multă mişcare/sport ( preferabil, la sală, zilnic ), te abţi de la dulciuri, mănânci mai puţin ( cantitativ ), NU cinezi după ora 19 şi DOAR ceva "uşor" seara, mănânci DOAR pâine NEAGRĂ ( sau de secară ) şi foarte PUŢINĂ, etc.

Alegi alimente care au mai puţine calorii/zilnic ( pentru a scădea consumul zilnic de calorii ) - vezi tabelele de la linkul :
http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/

http://www.fitness-god.ro/tabel_valoric_alimente.php

Toate cele bune.

4 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Draga "dragosteverde", cun dracu sa slabesti 5kg intr-o saptamana? Oricata verdeata ai manca,tot nu poti slabi atat! Gandeste-te atunci cand mananci toate prostiile,cum sa dai jos kilogramele pe care le pui.M-am saturat sa tot dau "diete", "regimuri" pentru cure de slabire, daca voi, cei tineri, care aveti atatea surse de informare, nu va interesati si de sanatatea voastra.Nu puteti tine cure de slabire,regimuri dietetice,doar cand aveti un "interes". ACUM SUPORTA CONSECINTELE,FAPTELOR TALE! Poate pe viitor, o sa cauti sa mananci sanatos, sa duci o viata sanatoasa. Cauta pe GOOGLE, citeste reviste de sanatate, mergi la o biblioteca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2KG maxim poti!
Miscare tot timpul si incearca sa nu mai mananci asa mult si nu prostii!
Numa fructele si legume care nu ingrase si cam 5-6ore pe zi sport!
Poate nici asa nu dai nici 2Kg jos!
Sper ca te-am ajutat!:*
Funda?:*

| deeadeea111 a răspuns:

Nu ai cum sa slabesti 5 kg intr-o saptamana
trebuia sa te apuci din timp
daca poti sa slabesti 1 kg sa fi multumita

| c0rL a răspuns:

Pune mana si incepe cu exercitiile dimineata si seara. Daca ai o bicicleta sau sală prin apropiere incearca una din aceste variante. Poti sa te rezumi si in a consuma alimente care nu ofera un surplus de grasime.Depinde de tine ce ti-e mai usor sa faci.
Spooor!