| anamaria12345678 a întrebat:

Hei! Am o problema ...sa-i spunem medie.De ceva timp ma intreb de ce ni se zbate ochiul? Dar recunosc ca nu am fost niciodata atat de curioasa incat sa caut.Astazi a venit mama acasa si a inceput sa i se zbata vena de sub punga ochiului stang,dar din cand in cand si la ochiul drept.Nu sunt foarte ingrijorata deoarece si mie mi se intampla, insa nu ar strica sa aflu motivol real.Am o urma de ingrijorare si,pentru linistea mea familiala,vreau sa stiu! Multumesc mult!
P.S. As dori ca doar cunoscatorii sa raspunda deoarece este o problema de sanatate, si nu as dori sa raspunda doar pentru a primi funda!
Multimesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnniaAKN a răspuns:

Nu e o problema grava încât să consulti un oftalmolog.
Aceste spasme ale ochilor pot fi din cauza alimentației cum ar fi consumul excesiv de cafea, energizante etc. Poate fi din cauza stresului, oboselii, alimentației neechilibrate precum și a lipsei de calciu, fier...Trebuie doar să rezolvi problema care cauzează aceste spasme.
Există și câteva superstiții care nu au de-a face cu realitatea.
Nu e un motiv de îngrijorare, tuturor ni se întamplă.

4 răspunsuri:
| AdmiNuL a răspuns:

Salut! Nu sunt medic sau ceva si nici nu stiu de ce, dar si mie mi s-a intamplat cu cateva luni in urma. Nu te ingrijora, si eu eram ingrijorat dar a trecut de la sine! Bafta multa acolo! Pace!

| DiannaDia a răspuns:

Nu este cine știe ce. Ni se întâmplă la toți. Depinde de alimentație sau de orele de somn dormite. De obicei, eu când dorm doar 2-3 ore mi se mai întâmplă.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
mergeti si consultati un oftalmolog pentru a prevenii complicatiile.
O zi buna.