| Viitorulapropiat a întrebat:

Hei...am o problema serioasa. Medicul mi-a prescris rispolept, romparkin si serlift. Am observat ca de cand le iau, pur si simplu nu mai iese sperma din mine. Pot sa stau o zi intreaga, nu mai ajung la excitatie. Ce sunt mai exact aceste pastile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| iulian1302 a răspuns:

Buna. Aceste pastile sunt folosite pentru a trata afectiunile psihice precum depresia, boala parkinson ( nu cred ca e cazul la tine), dementa (inclusiv schizofrenia) si asa mai departe. Rispolept este medicamentul care are legatura cu aparatul reproducator masculin. Iti recomand sa iei legatura cu medicul curant si sa ii spui de aceste efecte adverse aparute in urma administrarii Rispolept-ului!

| alinadianaaa a răspuns:

Aceste 3 medicamente sunt revomandate pacientilor care au stari de depresie, anxietate, halucinatii.Mare atentie! la Rispolept deoarece poate detemina disfunctii de erectie, ejacularee si orgasmm.

| AndreiMarin499 a răspuns:

Pai,e simplu medicamentele acestea, Risperidona este un medicament antipsihotic. Este folosit în majoritate în tratamentul schizofreniei, tulburării bipolare și a iritabilității la persoanele cu autism. Calea de administrare este orală sau intramusculară, cat despre celalate doua sunt niște medicamente asemnatoare, e puțin normal sa se întample așa, dar e pacat ca ai probleme de acest gen daca ai ajuns sa folosești asemenea medicamente.