Ce prunci badass ma, iti dai seama
Si e simplu, nu mai pune gura pe ele. Ai fumat doar 2, chill E bine ca te-ai oprit si ti-ai dat seama ca nu-i ok :''3 bafta.
Primul pas: ia si invata gramatica limbii romane
Pasul 2 :Nu mai fuma
Problema rezolvata
Hei, nu e nicio problema ca ai fumat cele 2 tigari. Asa inveti. Insa, pe viitor, inainte de a face ceva, gandeste-te la ce inseamna, ce va insemna pentru tine. Doar pentru ca unii asa fac, nu inseamna ca si tu trebuie sa le urmezi exemplu.
Eu sunt mandra de toti cei care nu fumeaza. Mie mi-a luat un an de zile sa pot sa ma las de tot de fumat. Am fumat 16 ani.
Nu vrei sa te apuci de fumat! Crede-ma! Ti se ingalbenesc dintii (ceea ce inseamna o groaza de batai de cap cu stomatologul), te vor costa o groaza bani tigarile (odata devenit fumator, nu iti vei mai lua nimic decat tigari, iar pentru o persoana care nu munceste, ci primeste bani de la parinti, inseamna ca banii ti se vor duce doar pe tigari), fata iti va arata mai galbena, mai matura decat varsta pe care o ai.
Daca e sa fac un clasament cu greselile ce le-am facut pana acum, pe primul loc ar fi fumatul. Fumatul e o decizie proasta si, daca nu ma crezi pe cuvant, atunci cauta pe google ce face fumatul (nu am mentionat problemele de sanatate care vin in urma fumatului).
Nu le spune acum parintilor. De cele 2 tinari, daca vrei, le poti mentiona cand vei fi mare. Atunci vor rade, dar acum, daca le spui, vei avea o discutie prea aspra cu ei si nu cred ca vrei.
Cum spuneam, e bine ca ai incercat. Acum stii ce inseamna fumatul. Chiar nu e nimic mai mult decat ce ai experimentat cu cele 2 tigari. Multi se folosesc de fumat ca sa para mai smecheri, mai importanti (cred ca intelegi ce vreau sa spun). Insa ei nu stiu ce ii asteapta, crede-ma!
Fii fata desteapta si nu mai fuma. Eu port un respect incredibil celor care nu fumeaza, mai ales persoanelor de varsta ta care sunt usor de influentat. Fii tu aia care spune nu.
Nu esti fumatoare, ai fumat 2 tigari. Pur si simplu nu mai pui gura pe ele si gata.
Ai vazut si tu cum e, nu e nimic special asa ca poti sa uiti acest episod si sa nu mai repeti ceea ce ai facut.
Ai 12 ani, Dumnezeule! Nu mai incercati sa va maturizati mai repede decat e cazul.