Mergi inapoi la ea sa te ajute, sa i ti explie, probabil odata cu inaintarea in vîrstă sau cu maturizarea apar schimbari in organism, acum ai 24 de ani nu? Ce inaltime si cate kg ai acum?
1,60 cm si 44 kg.
Depinde de metabolismul fiecaruia, eu de cand ma stiu, am fost slab, nu am fost niciodata gras.Nu te gandi ca sunt bat, dar sunt destul de ok, nici prea slab, dar nici gras nu sunt. Dar presupun ca dupa 30 de ani o sa se puna burta peste mine!
Aha. Tu atunci vei avea burta si eu ma voi ingrasa.
Nu stiu de ce dar cred ca are dreptate. Si eu am fost slab pana pe la 24 de ani si pe urma am inceput sa ma ingras.
Destul de incurajator raspunsul tau! Mersi!
Hai la mine să-ţi dau eu să mănânci
Mamaia găteşte bine, acolo într-o lună m-am făcut cât într-un an acasă.
E o bucătăreasă foarte bună, îmi plac ouăle alea moi şi zemoase de găină făcute de ea, fierte, ahmmm!
Poftiţi pe la noi.
Ok. Mananc doar din manuta ta.
Cum ar fi ca eu să ţin ouăle în mână iar tu să le mănânci cu furculiţa?
Imi dai tu cu furculita, ma! Asa in gurita. E mai frumos! Ca si cum ai da la un bebe mancarica.
Daca vrei totusi sa ma ajuti! Sa iau in greutate!
Chiar mi te-aş imagina cu halatu' ăla de doctor când stai pe scaun şi eu îţi dau să mănânci ciorbă cu furculiţa.
Sau ouă.
Sau caviar, depinde ce alegi.
Imi place mai mult caviarul. Asa, asa. Ai grija de mine! Ca si eu o sa iti prind bine mai tarziu
Ăsta-s eu în tinereţe: https://www.youtube.com/watch?v=R3c5eT0NnUg
Acum 40 de ani când eram Marinar şi când l-au împuşcat ăia pe Ceauşescu eu veneam de pe mări şi oceane bucuros că-mi voi revedea familia,, cu o zi până să ajung, adică săptămână viitoare în urmă cu 40 de ani voi compune aceste cântec :))
Sper că te-am lămurit.
Apropo, mai fa inregistrari cu vocea ta. Ai o voce misto. Dar ultima fraza, m-a lasat masca.
Nu pot acum, poate mâine, acuma nici net n-am.
Vezi ca maine, astept!
Pont: Încetează să mai faci sex omule, înţeleg şi eu, odată, de două ori pe săptămână dar nu de două ori pe zi, arzi prea multe calorii! )
Glumeam, deci numai bea cola, mănâncă mai multe mese pe zi, nu trebuie să mănânci mult, câteva guri de mâncare dar mănânci des, de 6-7 ori pe zi.
Dimineaţă două ouă, brânza, un ceai, peste 2 ore mai bagi nişte chips-uri ceva, mai bagi şi un corn, peste alte 2-3 ore mănânci mai calumea, după bagi nişte fructe, peste alte 2-3 ore încă ceva, o salată făcută de tine, dar de fapt o salată făcută de mine că tu nu ştii să faci una de legume cu măsline verzi, roşii, varză, spanac, morcovi, ridiche şi ce mai ai tu prin frigider şi mănânci în gură
Ps: măslinele ţin loc de ceapă.
După mai mănânci ceva, eu când eram mic mâncam numai pâine cu apă, tu ştii cum ţi se umflă burta de la pâinea aia?
Sallz
Tu nu esti normal? Cine face sex?
Mersi de sfat. Faci tu salata. Imi place cum ai pus problema. normal ca mananc in gura . Barbate, ai baut ceva azi, este?
Nu, nu am băut nimic, am mâncat apă cu pâine şi mi s-a umflat burta .
Si eu care credeam ca s-a umflat altceva.