| Elena018 a întrebat:

Hei, am si eu o intrebare. De curand am avut o perioada de 2 saptamani in care nu am putut sa mananc absolut nimic, decat sa beau zeama de supa. In acest timp am luat antibiotice pentru ca maselutele de minte ieseau cum nu trebuiau si am facut si infectie. Dupa ce s-a terminat perioada asta mi-au aparut niste pete albe pe maini destul de mari care ies in evidenta. Nu ma mananca, nu doare, nu sunt bubite. Doar o usoara depigmentare a pielii. Am fost la medicul de familia si nu mi-a zis mare lucru, mai ales ca m-a lasat asa. Mi-a dat un antialergic, dar nu am rezolvat nimic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Acele pete poate veni si de la ficat, alergie etc du-te la gastrointestinal si nu sta ca ei vor sa scape de tine

analize de sange, test hepatic, alergia e doar cand consumi ceva sau cand porti ceva nu mereu

Răspuns utilizator avertizat