Este vorba de anxietate. Nu este depresie. Durerea de cap este cauzata de stres, care la randul lui este cauzat de anxietate.
Rhodiolin te poate ajuta in cazul in care ai lipsa de minerale si vitamine (cele care previn aparitia stresului), dar daca nu ai lipsuri nu va ajuta.
Cel mai bine ar fi sa merg la un psiholog. Acolo vei invata diverse tehnici pentru a combate aceste stari. Sau macar pentru a le imbunatati.
Asa ziceam si eu. La psiholog voi merge dar intai sa urmez cura de 3 luni cu Rhodiolin, poate o sa ma ajute si nu o sa mai fie necesara vizita la psiholog.
Ca. să. îţi. dispară. aceasta. senzatie. trebuie. da. fi. indiferenta. lasi. sa. mergi.te. rog. nu. ma. lua. atitea. pastile. pentru. ca. o. să. îţi. cauzeze. dar. eu. te. invit. sa. iesi. cu. mine. si. ai. sa. vezi. ca. această. senzaţie. dispare. dacă. simţi. Ca. ai. pe. cineva. pe. care. sa. te. bazezi ai. departe.
si. tw.
La 43 de ani sigur ca vrei sa iesi cu adolescente, libidinosule.
In primul rand am inteles doar partial ce ai scris, si in al doilea rand am impresia ca tu esti vreun pedofil. La varsta ta, sa ii ceri unei adolescente sa iasa cu dumneata e cam grav.