| Andreea4509 a întrebat:

Hei, am si eu o nelamurire, daca puteti sa-mi raspundeti. Prin august am facut cu prietenul meu asa-zisul Petting. am stat cu frica prima luna ca mi-a intarziat ciclul, in septembrie dar a venit dupa 7 zile. si in septembrie si octombrie mi-a intarziat tot cam asa dar a venit. in noiembrie luna asta a venit dupa cam 8 zile si a durat 4-5 zile dar a curs putin. Acum ma cam doare stomacul si burta de 3-4 zile si nu stiu de ce si cateodata de la stomac imi da si jiunghiuri. Aveti vreo' teorie? va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu ești dereglată hormonal și mai lasă și stresul că vezi ce se întâmplă.
Ceai de crețișoară.
Pa, pa.

| *Lyttle.me* a răspuns:

Hey!
Tu ai facut doar preludiu, nimic altceva. Deci practic nu ai de ce sa-ti faci probleme. Ciclul nu se regleaza asa usor si nu vine cand vrei tu, ori intarzie, ori vine mai devreme decat te astepti.
Stresul! Lasa-l deoparte. Ciclul intarzie si daca stai cu stres aiurea, nu ma crezi? citeste articole pe nethappy. O sa-ti vina pentru ca tu nu ai facut nimic, gen sex.
Don't worry! :*