| davidtm a întrebat:

Hei,am si eu o problema..am 14 ani juma'Si n-am deloc masa musculara, e normal la varsta mea? cand ma incord debea ce creste.e normal la varsta mea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| xPiinkiix a răspuns:

Nu e nimic neobisnuit, nu esti dezvoltat inca, pe parcurs ai timp ^^, incearca niste sporturi cum ar fi basket sau innotul happy

| xXxBadManxXx a răspuns:

Salut. Si eu am 14 ani dar eu cand ma incord mi se ridica 4-5 cm muschii de la mana
Nu fac si nu am facut sala, nu iau asa numiti "steroizi". Ar trebui sa faci ceva exercitii sa iti dezvolti musculatura.
Iti propun sa faci 10-20 flotari pe zi; tractiuni etc. Sper ca te-am ajutathappy

| Bolea_Daniel_1984 a răspuns:

Draga David...

La varsta ta este ceva perfect normal sa nu ai masa musculara. Parerea mea este ca ai putea sa te apuci de un spor cum a zis si xPiinkiix sau sa mai astepti 2 ani si sa te apuci de "Sala". Sportul te ajuta foarte mult sa te dezvolti mai ales inotul eu fac handball de 4 ani si am vazut ceva schimbari la corpul meu.

Sper ca te-am ajuta Funda?

| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

E normal. Dar mai fa un pic de miscare... daca stai doar la calculator, n-o sa ai masa musculara nici in 10 ani.winking