Sa ti dieta sa renunti la zahar la dulce la paine degeaba dai vina pe anticonceptionale daca tu maninci nonstop
Nu dau vina pe anticoncepționale, dau vina pe SOPC. Documentează-te puțin despre și întoarce-te cu un comentariu mai inteligent
Buna.Eu cred ca tot la medic e mai intelept sa te duci.Iar greutatea ta e destul de normala.Ce inaltime ai?
E ușor de spus. Dacă aș fi avut posibilitatea financiară să plătesc atât un nutriționist cât și un antrenor personal aș fi făcut-o de mult
Variază se la o zi la alta. Sunt la facultate și lucrez pentru a ma întreține. Sunt zile și zile. Cantitativ, puțin. În unele perioade mănânc mai caloric, cum e sesiunea, dar am zile, nu o zi, zile (2-3) în care nu manânc absolut nimic.
Ei, acum nu exagera, inteleg ca vrei sa slabesti dar ceva trebuie sa mananci, barem 1 covrig pe zi si o masa seara sau la pranz, ceva fructe. Altfel dai de alte probleme.
Ar fi interesant de stiut daca kilogramele tale in plus constau mai mult in apa sau in grasime. Daca vrei sa mai tii vreun regim, din experienta mea personala si a celor din jur am vazut ca painea, cartofii, fructele (nu banane), dulciurile (mancate mai rar) nu ingrasa. In schimb carnea, maionezele, untul, supele, ciorbele, berea te fac sa iei in greutate. Gandeste-te daca ai consumat ceva din astea mai mult decat inainte sa te ingrasi.
Imi amintesc niste colege care avand probleme cu diferite glande endocrine, au fost obligate sa ia un tratament care le-a facut sa ia in greutate si una din ele imi spunea ca este mai mult umflata, ideea fiind deci ca era in tesuturi apa in exces.
Carmen133 întreabă: