| Oanagaaga a întrebat:

Hei!
Am un mic complex, faptul că am unele bubite si irigații pe picioare de la epilat, dar si vanatai si etc. (cand aveam bubite, obisnuiam să le rup ).Ce as putea sa fac? Vara am mereu probleme si nu pot purta rochii deloc. Exista vreo crema minune care sa ma ajute sa scap de aceste semne? Plus ca am "ingrown hair". Orice chestie care a funcționat pentru voi, va rog sa mi-o recomandați si mie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Irigatii pe picioare?
Despre ce vorbesti? Esti pe camp, la irigatii?

| Oanagaaga explică (pentru Violleta2022):

Dragă domnișoară frustrată, ai auzit vreodată de auto-corector?
Nu toti suntem perfecți, ca tine!
Dacă era o greșeală gramaticală, acceptam faptul că am greșit și că sunt o incompetenta, dar observ ca ceri insistent atenție și pe mine chiar mă dezgustă oamenii ca tine!
Dacă nu ai ceva bun de spus, în numele acestei comunități, te rog să taci și să termini cu răutăţile izvorâte de nicăieri!
Te pup!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Oanagaaga):

Nu sunt nici o "domnisoara frustrata", sunt femeie in toata firea, care incearca sa te ajute sa nu devii o analfabeta.
Eu am auzit de auto-corector, dar se pare ca tu nu ai auzit de editarea raspunsului inainte de publicarea lui, de aceea te invit sa citesti de 2 ori mesajul scris, inainte sa-l publici, ca sa nu te faci naibii de ras, cum deja s-a intamplat aici.

| Oanagaaga explică (pentru Violleta2022):

"Se par"?
Si doamna "Jassmina" mai greșește uneori.
Te iert, mi-e milă de oamenii neputincioși!

| Vatafu_Alexandru_1990 a răspuns:

Si eu patesc la fel folosesc o crema de maini. ti o recomand si tiehttps://www.sanatatenaturala.ro/......sului.html