| valentinamarinamary a întrebat:

Hei as vrea sa slabesc cam 5 kg si ma gandeam sa nu mananc nimic o saptamana! Nu mai stiu ce sa fac am 16 ani si 54 de kg, nu stiu inaltimea laughingO sa incerc aceasta cura, ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ancaval a răspuns:

Timp de o lună fă mișcare, nu mânca după 6 seara (dulciuri, cipsuri) bagă 2 L de apă/zi și pe lângă astea mai poți dimineața pe stomacul gol apă caldă cu lămâie. ( un pahar )

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai dupa 2, maxim 3 zile ai sa pici din picioare de foame, dupa 4-5 zile ajungi la spital cu perfuzii

| jupinu2011 a răspuns:

Eu zic sa ramai asa cum esti la saispe ani poate ca esti chiar prea slaba la 54 de kg eu am 55 kg si vreau casa ma inbras macar 4 kg

| H0p3r a răspuns:

Daca e vorba de ce cred altii despre tine nu are rost sa ii asculti, parera ta conteaza... Daca chiar vrei sa slabesti te-as sfatui sa faci cat mai mult sport...Succes.

| DenyPink a răspuns:

Nu e o idee atât de bună, după părerea mea. Îți faci rău singură, nu e o soluție să slăbești așa. Încearcă să mănânci alimente nu foarte grase, pune în alimentația ta cât mai multe fructe și salate, nu mai mânca seara, încearcă să faci puțin efort fizic. Există și alte soluții pentru a slăbi, dar înfometarea sub nici o formă.
Încearcă să faci aerobic acasă, fă mișcare.