| nicolici a întrebat:

Heihappy.Aseara i-am facut pisoiului baie si acum stranuta si ii curgea ochiul. Cum sa il tratez acasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lety160 a răspuns:

Nu te apuca sa ii dai tu tratament pentru oamani ca nu stii ce cantitati folosesti, nu de alta da s-ar putea sa... si pisoiul meu a racit de mullllttee ori dar i a trecut de la sine

7 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Du-l la medicul veterinar. Bafta!

| Crucified a răspuns:

Pai cred ca trebuie sa-l duci la veterinar.

| OhGodWhy a răspuns:

Du-te la veterinar. PUNCT!

| Alexu420 a răspuns:

Exista o solutie la farmacie. Nu mai stiu cum se numea dar se dadea pe la ochii pisoiului si ii trece in 1-2 zile!

| okie0 a răspuns:

I-ai facut baie in apa rece sau calda?

| nicolici explică (pentru okie0):

Calda si apoi incepuse sa tremure si se lingea( ca orice pisoi dupa ce ii faci baie). Apoi l`am bagat in patura si nu a vrut sa steastraight face

| vasiii a răspuns:

Du-te la o farmacie veterinara si de acolo vei primi un medicament care sa i-l pui in lapte sau medicul veterinar i-ar putea administra o injectiehappy