| AlyLov3 a întrebat:

Hei aseara moaptea am varsat de 2 ori si odata de dimimeata ma cam doare burta si ni stiu ce este. de dimineata m.am simtit ametita un pic si acuma cam doare putin. ce este. este apendicita. poate fi si altcev
a?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| theo1997 a răspuns:

Cred ca cel mai bun raspuns este sa te duci la medicul de familie sa te consulte si sa vada daca este apendicita dar daca nu ai mentionat ca te doare apendiculul nu cred ca ai apendicita mai bine du-te sa te consulte un medic. Ameteala poate fi de la deshidratare din cauza varsaturilor elimini si foarte multe lichide. Pana te duci la medic consuma cat mai multe lichide.

6 răspunsuri:
| Scurtu_Catalin_1969 a răspuns:

Suna la 112 de urgenta, poate fi ceva minor, sau ceva mai serios.nu ezita cand este vorba de sanatatea ta.

| Edy812 a răspuns:

Pai poate sa fie si de la mancare, mediul inconjurator, starea ta, etc dar cel mai bun raspuns ar fi sa te duci la medic.

| Zizica14 a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu un medic.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Noaptea nu moaptea, citi ani ai? Poate ai mincat ceva care nu ti a picat bine, sau poate esti la ciclu, sau trebuie să ti vină, depinde citi anișori ai tu. Sănătate, poate ai făcut indigestie, in aces caz sint recomandate, supele de pui, ceaiurile si repaus la pat, alimentatie săracă fără carne fără ouă doar putină pîine prăjită un ceiuț de mentă dacă ai diaree, si supiță de puiuț, dar fără ceafă de porc, cum minca Nikita in mondenii.

| legolas007 a răspuns:

Nu stiu cati ani ani dar simptomele alea sunt si cand ramai gravida, cel mai bine du-te la un medic sa afli ce ai sau sa nu regreti mai tarziu daca am dreptate

| oanaelenavaleanu a răspuns:

Da,poate sa fie si o indigestie sau un rosu in gat. Dar faci si temperatura? Nu te speria.