| Alexaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Hei! Asta e o intrebare mai mult pentru fete. Deci de fiecare data cand imi vine menstruatia am niste dureri insuportabile, insotite de greata si varsaturi, si le am doar in prima zi, dar sunt atat de rele incat nu pot sa fac nimic si nu mi trece cu absolut nimic, am incercat pastile, si nimic, imi trece doar daca dorm. Stiti vreun medicament ceva bun cu care sa imi treaca? Mi s au recomandat supozitoare si am incercat sa mi le bag dar nu pot, chiar nu pot, sunt prea mari si ma dezgusta teribil, stiu ca suna aiurea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Cunosc multe fete care au avut asemenea dureri, durerile aproape au disparut dupa ce si-au inceput viata sexuala.

| Alexaaaaaaaaaaaaaa explică (pentru MihaiNicu23):

Acelasi lucru mi l-a spus si mama, ca si ea a fost la fel si dupa ce a facut-o i-au dispărut durerile. Eu as vrea o varianta pana atunci