anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Astazi am fost la un control oftalmologic. Am niste probleme de la inceputul anului insa nu a fost ceva foarte deranjator. Nu prea vedeam scrisul la departare. Nu a fost bine ca am asteptat atat de mult, insa dupa ce mi-a pus picaturile mi-a arătat o dioptrie destul de mare aparatul dupa parerea mea. Mi-a zis de un 2.50 si de un 3 (atat mi-a zis si inainte sa-mi puna picaturile). Maine ma duc sa citesc la panou fiindca pana atunci mai trece efectul picaturilor. Credeti ca as putea avea atat sau poate sa fie mai mici de atat fiind si prima oara cand am probleme de genul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

La dioptrii de 2, 50 respectiv 3 nu cred că rezistai fără ochelari. Eu când am mers la oftalmolog aveam 0, 50 și mă simțeam destul de deranjată. Sfatul meu este să vezi ce ți se spune și mâine și eventual să mai mergi la un oftalmolog pentru a doua părere ca să nu îți faci ochelari cu dioptrii greșite.

O zi bună!

1 răspuns:
| alina2k18 a răspuns:

Daca intr-adevar ai atat nu o sa iti dea dioptriile astea din prima.
O sa iti dea o valoare mai mica si eventual dupa 1 an iti da altceva.