Fericirea vine din interior. In aceasta lume, esti singur, singura. Treabie sa ai lumea ta. Trebuie sa te obisnuiesti. Asa cum esti, este cel mai bine.
Asta e un inceput de depresie, nu ai depresie severa...nu inca. Dar ai sanse sa se agraveze. Tu vad ca stii cauzele, stii sa te analizezi, poti trece peste daca faci o schimbare in viata ta. Nu o sa vina nimeni sa te ia de mana si sa iti spuna ce sa faci, tu trebuie sa faci ceva. Si un psiholog e de ajutor, cauta unul bun. Stiu ca multi o sa te trimita la psihiatru sa iti dea medicamente dar eu zic sa nu o iei pe drumul asta...inca. deocamdata esti in stadiul in care poti foarte bine sa iesi din starea asta prin forte proprii.
Vezi-ti de depresia ta, imbecilo!
Un psiholog te poate ajuta.
Sfaturile de mai sus merg pe o persoana sanatoasa. Tu avand bipolaritate deja esti un caz care ne depaseste pe toti de aici. Ai nevoie de cineva in domeniu, nu de sfaturi prietenesti.
Mergi la un doctor de specialitate pentru ca un sfat nu iti schimba viata. Ai stat 3 ani si nu ai facut nimic...
La episoadele depresive si lipsa de motivatie te inteleg. Si eu trec prin asta din cand in cand, astept o perioada iar dupa ma pun iar pe treaba. Eu ma mai uit pe Youtube, joc niste jocuri si dupa cateva zile de trandavit ma satur si imi revine iar motivatia si cheful pentru o perioada.
Accepta viata asa cum este ea. Tu esti cea care accepta sa fie bataia de joc a cuiva pentru ca nu esti singura asa cum crezi tu. Sunt mai multi factori care te fac sa fii asa cum esti tu, trebuie te intrebi de unde incepe totul si incearca sa-ti cauti singura raspunsurile, pentru ca nu o sa le gasesti aici, pentru ca ai nevoie sa pui intrebare dupa intrebare si la fiecare sa primesti un raspuns, asta poti sa o faci doar printr-un dialog. Du-te la un psiholog, dar alegeti un psiholog care sa iti placa tie ca persoana. Te pup si ai grija de tine.
Buna!
Numele meu este Mihaela. As vrea sa te ajut in problema ta. Suna-ma te rog la numarul:0747835680