Nu incerca! E o prostie de dieta. Daca vrei sa slabesti (doar prin dieta), incearca sa renunti complet la paine, sa mananci numai legume (fie ele calite, la cuptor etc, dar FARA cartofi), mananca doar piept de pui, carne de vita (pot fi pregatite in orice fel in afara de prajite) si mananca pana in 6-7 seara. De exemplu, dimineata eu mancam 3 batoane de Fitness intr-un interval de 6 ore, beam muulta apa. La pranz mancam piept de pui cu legume calite, iar seara un iaurt. Dar repet, beam foarte multa apa. Am slabit in 3 saptamani 10 kg.
Asta nu-i dieta, probabil a fost inventata de vreun coleg de-al tau, ca nu ai cum da jos 3 kg doar manacand atata fibra.
Ti-as recomanda dieta cu suc de portocale, succ de grepfruit si suc de lamaie, tot 3 zile si poti da jos 3-4 kg, in plus pielea devine foarte curata, supla, celulita dispare si te simpti plina de engie si pozitiva.
Deci, in toate cele 3 zile nu se manaca nimic, se beau 3 litri pe zi doar din acest amestec de sucuri: grapefruit, portocala si lamaie, in ce procentaj doresti tu. Se mai poate bea apa plata.
Dieta asta am facut-o si eu, iti elimina toxinele din corp si iti da vigoare, in plus facandu-ti o piele extraordinar de frumoasa si curata.
Dieta am gasit.o pe net, dar voi incerca aceasta dieta ce mi.ai dat.o sa vedem. Multumesc
Eventual doar dacă dai din surplusul de apă 3 kg, dar în nici un caz nu arzi 3 kg de grăsime doar pentru că ții dietă. Dieta își face efectul după săptămâni nu din prima zi.