anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, azi am alergat foarte, foarte putin iar acum ma doare piciorul drept mai jos putin de genunchi, din ce cauza s ar putea?
Oare din cauza ca eu nu prea am facut sport decat de 10 ori maxim la scoala iar acasa am facut doar odata genoflexiuni si dupa de abia mai mergeam ca ma dureau ambele picioare daca ma puneam pe ciuciu de abia ma mai ridicam.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca sedentarisul isi spune cuvantul, ca-i febra musculara si te dor oasele cand alergi prima oara.
Este al naibii de jenant sa te "lauzi" cu cat esti de puturoasa, ca nu faci sport deloc si cand faci prima oara, sa te mai si plangi de dureri de oase/muschi samd.
La 14 ani trebuia sa zbori, nu sa alergi, ca esti copilas si trebuia sa fii extremd e fit si pregatit.
Pune mana si mergi la un sport, ca nu-i sanatos sa fii o vegetala lipita de pat si scaun, ca esti tanar si ai nevoie de dezvoltare fizica si psihica, ori statul in casa, ingrasa si prosteste.