Se vindeca foarte greu, e o boala nemiloasa care de cele mai multe ori e mortala. Cunosc insa si cazuri care s-au vindecat, copii care acum sunt bine. Trebuie rabdare...si credinta. A, si un oncolog bun, normal.
Este o boala care se vindeca greu, o boala care de cele mai multe ori se gaseste in sangele copiilor. am cunoscut cazuri care s-au vindecat, si de asta trebuie sa fii credincios si sa te rogi in bine pentru ea poate fi vindecata prin inlocuirea sangelui. Exista doua tipuri principale de leucemii : mieloide si limfatice, in ambele cazuri sangele fiind invadat de « globule albe » degenerate.
Leucemia este cancerul sangelui. Si se vindeca doar prin chimioterapie.dar acum cateva zile a dat la stiri ca se fac niste teste si chiar au reusit! Testul consta in cresterea imunitatii pacientului. Dar cred ca iti dai seama daca debea este in perioada testarii si este, bineinteles in alta tara.Pana apare si la noi posibilitatea aceasta...si cat va costa...Pf. Dar sunt destul de multe cazuri in care oamenii si vindeca. Si mi se pare ca mai este si posibilitatea cu celule stem. Nu sunt foarte informata si nu vreau sa vorbesc aiurea. Sper ca te-am ajutat. Sper ca tanara sa fie norocoasa si sa se vindece
aDEeLAa întreabă: