Desi dupa numele si avatarul care-l porti nu as da doi bani pe mesajul tau... nu as putea spune altceva decat ca acele injectii le faci cu un scop anume, nu le face nimeni de placere sau ca nu este altceva mai bun de facut...
Vezi, daca te va mai durea la fel daca o sa-ti schimbi avatarul cu biberon... Dupa ce-ti pui un avatar normal ar trebui sa nu te mai doara la fel.
Uau Bieber-ito ca exagerezi. Iti explodeaza fundu'? Ramai fara apa?!
Hidrateaza-te bine si strage din dinti mai mult n-am ce sa zic. Ce vrei sa iti faca? Anestezie? Aia tot injectabila e
Heyy youu nu mai plinge relaxx. Ce asa mare teama?
Eu am primit cite 3 injectii pe zi timp de 2 saptamini astas: 42 injectii. Dureroase sunt doar primele dar restul te deprinzi.
Nu fa asa mare panica ca nu mai doare asa tare. Eu am primit si injectii in vina(acelea ii alta senzatie).
Trateaza durerea cu calm,,, plingi varsati amarul dar du tratamentul pin la urma ca pentru tine sa face.
Pai nu prea ai ce sa faci, decat sa faci si cealalta injectie. Eventual pune o compresa cu apa rece dupa injectie si cand ajungi acasa ceva gheata intr-un prosop, sa amelioreze durerea. Altceva nu prea ai ce sa faci. Succes
Carmen133 întreabă: