| Anonimboy18 a întrebat:

Hei,azi am fost la dentist cu o masea cu puroi, mi-a scos-o si se pare ca am o zona foarte mare afectata asa ca miercuri am programare pentru operatie. medicul mi-a zis ca sunt sanse destul de mari ca partea dreapta sa ramana amortita pentru totdeauna deoarece este afectat nervul si altceva nu se poate face. acum intrebarea mea este cat costa o asemenea operatie? stiu ca difera de la un cabinet la altul dar sa imi fac o idee si cam cat la suta sanse sunt sa imi dispara acea "amorteala".

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| kilariregalia a răspuns:

Si eu am avut o masea cu puroi dar nu am fost la nici un dentist si mi-a trecut fara nicio problema dar daca la tine e mai grav trebuie sa te operezi si cred ca costa in jur de 500 de lei

| Anonimboy18 explică:

Eu iti sugerez sa mergi la medic cat mai curand asa am facut si eu iti trece pe moment dar se agraveaza fara sa iti dai seama, iti spun iti va parea rau ca nu ai mers asa cum imi este si mie acum