| B3b3lusha_4233 a întrebat:

Heistraight face
Azi la scoala mi-a venit ciclu, si deseara merg la bazin
pot sa intru?
Nu se inroseste apaa?:-s
In prima zi nu-mi curge mult, si vara cand mergeam la plaja mi se oprea. Apa nu e nici calda da nici rece.
Si nu folosesc Ob.
Si as merge in pantaloni scurti, da mi frica sa nu se inroseasca in jurul meustraight face
Ce sa fac?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

Ar fi bine sa nu mergi. Absorbantul se va imbiba repede cu apa si nu te va mai proteja. Te vei pata cu siguranta! Mai bine astepti pana iti trece. Pup!

| mgtow a răspuns:

Nu ai voie sa te bagi in apa cand esti pe rosu asa cum se mai zice (cele care mentin contacte sexuale pe stop pot transmite boli ets asa si in bazin sangele se elibereaza prin apa si se vede urat).

| fresHZoNe a răspuns:

Cum sa intri pe ciclu in apa? gandeste-te ca nu esti singura in bazinul ala. poate mai sunt si alte persoane. nu e igienic plus ca o faci rosie calumea happy

| B3b3lusha_4233 explică (pentru fresHZoNe):

Pai da ii prima zi
si in apa mi se opreste
si`n plus nici nu` curge mult.

| fresHZoNe a răspuns (pentru B3b3lusha_4233):

Eu zic sa nu faci asta. gandeste-te ca daca se intampla sa inrosesti apa. ce vor spune oamenii de langa tine?! tie ti-ar conveni sa fi in apa si sa intre o fata pe ciclu sa murdareasca apa? Cum te-ai simti?

| praf a răspuns:

Stai acasa, gandete-te cum ar fi sa faci tu baie in ciclul altei fete...

| kitiketa a răspuns:

De fiecare data cand incepe ciclul duraza 5 zile deci nu ai ce sa faci

| Tiffany52 a răspuns:

Eu zic sa mergi, daca zici ca nu iti curge mult in prima zi(nu ar avea dc sa se inroseasca apa).Ia-ti un absorbant de rezerva la tine.si vezi cum decurg treburilebig grin