| anoooonimm77 a întrebat:

Hei azi m-am trezit cu sângerări pe ciclu am fost acum pe 4 decembrie

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Întrebarea fiind?

| Violleta2022 a răspuns:

Poti fi gravida... fa un test de sarcina dupa ce trece menstruatia sau sangerarea.

| anoooonimm77 explică (pentru Violleta2022):

Am fost pe menstruatie se poate să fiu gravidă am avut dureri și cheaguri iar acum îmi cam curge destul sange și simt o presiune în burtă

| Violleta2022 a răspuns (pentru anoooonimm77):

In primul rand sangerarile repetate tot la 2 saptamani nu sunt bune, mai ales ca-s insotite de cheaguri si dureri mari, asta nu mai este de ignorat, ci de fugit la ginecolog si investigat fiindca poti avea: rana pe colul uterin, chisturi pe ovare, fibroame uterine sau chiar tumori.
sanatate multa!

| anoooonimm77 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc o să o întreb pe doamna asistentă sunt internată pentru ca îmi curg și cheaguri

| Violleta2022 a răspuns (pentru anoooonimm77):

Roaga medicul sa-ti faca o radiografie pelviana sau un CT scan, nu ecograf, ca nu se vede foarte bine ce ai putea avea in pelvis, adica nu este atat de clar cum sunt celelalte.
Sanatate multa!