| Albert1221 a întrebat:

Hei! Bănuiesc ca am o infectie urinară de vreo 4 luni. Am următoarele simptome: urina închisă la culoare și mirositoare, anemie, dureri de maini, cerul gurii galben și urinez puțin. Nu am scurgeri, nu urinez sânge. Am făcut analize și de sânge și de urina la 3 săptămâni de la apariția simptomelor însă au ieșit toate bune. La ce sa ma aștept? Zilele astea urmeaza sa îmi refac un set de analize dar vreau sa știu asa preventiv. Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| doctorandus a răspuns:

Anemie ai fie pentru ca ai o hemoragie interna, fie pentru ca nu mananci ce trebuie.

| MrAM a răspuns:

Problema s-ar putea sa fie de la rinichi, insa pana nu obții rezultatele de la analize nu ai de unde sa stii. Mi se pare dubios sa persiste o infectie urinara 4 luni, tratata sau netratata. Acum depinde si ce consumi si cum te hidratezi.

| IarsiIar a răspuns:

Si rezultatele alea de la analize cine le-a vazut? Doar tu sau medicul urolog, ginecolog, ori macar medicul de familie?
Medicul poate vedea mici abateri "normale" dar care corelete cu alt rezultat arata problema. Noi aici, ce sa-ti spunem daca afirmi ca rezultatele sunt bune?