| youareankward a întrebat:

Hei bună!
Anturajul meu fumeaza, mai putin 2-3 si as vrea sa o fac si eu.

Stiu ca nu e sanatos, dar nu o sa fiu dependenta.

Intrebarea este : Cum pufai dintr-o tigara? pls sa imi explice careva detaliat
si 2. Ma pot ineca cu fumul desi stiu sa pufai?

FUNDA PT CEL MAI DETALIAT RASPUNS.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FrateleTedur a răspuns:

2 ani i-am pierdut cu prafu asta maro (tutun). Nicotina e o nenorocire. Daca te apuci de fumat, nu fuma tigari. Ai bani? Vrei sa te simti bine si sa nu fii dependenta? Fumeaza iarba. Da stiu. "E ilegala, bla bla bla". Dar sincer, la cum e garda in ziua de azi, crezi ca te prinde cu un joint de 5 grame de ierbuta iti face ceva? Maxim ti-l ia sau da o amenda. Cu traficu, e alta treaba. Daca nu vrei sa te risti, sau daca nu iti place idea de etnobotanic, sunt tigari naturale la farmacie, vape, poti fuma oricand menta cu niste busuioc, sau, daca vrei sa te tripezi putin, ia un pahar cu capul ingust, pune cateva frunze de dafin si da le foc. Acopera capul paharului pana se face fum inauntru si dupa trage adanc in piept. 2-3 fumuri, si deja nu iti mai trebuie nimic. Nu se compara cu sfanta iarba, dar totusi e ok.

4 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Sa nu fi dependenta nu ai cum, pentru ca asa functioneaza fumatul, asta e natura lui, nu e un fel de efect secundar nedorit. Nevoia de a fuma si placerea fumatului sunt provocate de dependenta de nicotina. Stiu despre ce vorbesc, am fumat aproape treizeci de ani.

| Wheizii a răspuns:

Arunci cu bani aiurea, fumatorilor le pute gura, au dintii galbeni, unghii urate, miros urat, traim in vremurile astea cand poluarea e in floare, iti garantez eu ca in maxim 15-20 ani toti fumatorii o sa faca cancer la plaman. Motive gasesti? Dar chiar esti asa slaba sa ajungi dependenta de o substanta? Asa ai ajuns

| Violleta2022 a răspuns:

As intelege sa copii prietenii daca este ceva bun, dar pentru ceva care iti creaza dependenta si te poate omori, sa-ti doresti sa-i copii?

| ovidiu123432 a răspuns:

Pai simplu o bagi in gura o aprinzi si tragi in piept (Ca si cum tragi aer), la inceput o sa tusesti putin mai mult si o sa ai ameteli primele zile dar dupa o sa te obisnuiesti.
2. Din cate stiu nu te poti ineca