Bună.
NU lua pastile de slăbit, îți nenorocești atât ficatul cât și întreg metabolismul.
Învață să mănânci, să combini corect alimentele, hidratare și practicarea unui sport zilnic (mănânci zilnic, zilnic ai calorii de consumat).
Pa, pa.
Bună!
NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum, pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.
INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...
Toate cele bune.
Nu,nu,nu pentru pastile!
Ce exemplu mai bun, cand o familie de 3 persoane, mama+2 copii, sunt peste 100 de kg, ei fiind producatorii unui produs de slabit(pulbere)? Si asta de ani de zile!
Cuvantul "dieta" mie nu-mi place, poti sa ai un mod de viata sanatos, fara grasimi, carbohidrati, glucide nesanatoase.
Presupunand ca ai o varsta mai mare(poate peste 17-18 ani), poti folosi si infuzie de ceai verde(vrac), care ajuta sa accelereze metabolismul.Mancare sanatoasa, portii mici si de cel putin 5 ori/zi(3 mese principale+2 suplimantare, adica fructe si legume), miscare cat mai multa, odihna si hidratare(apa+zeama lamaie)!
Pastilele de slabit nu sunt bune ..mai bine apucate de mult sport si lasa porcul in pace
Cum ţi-au răspuns şi 'colegii' mai jos, nu-ţi recomand pastilele şi nici dietele (Voi le numiţi diete, eu le numesc chin) prin 'înfometare'. (adică stai nemâncată cu zilele şi apoi când scăpi la mâncare...)
Buna, Andreea! Cele mai eficiente pastile de slabit de pe piata se dau cu reteta de medicul nutritionist in urma constatarii acestuia ca intr-adevar ai depasit greutatea normala perntru varsta si inaltimea ta. Eu iti recomand, sa reduci numarul de calorii ingerate, sa faci cel putin 30 de minute de cardio pe zi si sa bei ceaiul SilhouetteHelp, care e mai eficient si mai sanatos decat orice pastile in lupta cu kilograme.