| Mary_Maryus_1995 a întrebat:

Hei! Buna din nou TPU happy am 12 ani... mi se schimba vocea. Vreau doar sa stiu daca am sa pot canta din nou. Cand eram mai mic, cred ca pe la 10 sau 9 ani aveam o voce foarte frumoasa straight face
Cantam notele mai usor big grin Acum cand incerc sa cant putin mai sus nu pothappy nu se aude nimic. Deci imi puteti da cu presupusul la cati ani mi se va termina schimbarea asta? Plz puppy dog eyes puppy dog eyes Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| catalin7 a răspuns:

Pai ce sa iti zic eu am 14 ani si inca tot continua sa se ingroase mie tot la 12 mi s-a inceput asta o sa dureze pina pe la 16 ai sau chiar mai mult

2 răspunsuri:
| XatomisX a răspuns:

Asta e viata mie de la 13 ani a inceput sa mi se schimbe si acum am 17 si inca nu s-a terminat procesul laughing

| mihaela2808 a răspuns:

Daca ti se schimba vocea nu ai ce sa faci.